Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter de Mitente CF (772168) - pelotas F.C. (1431017) » 673254350: T65/R2

Copa 673254350 Información oficial sobre el partido 673254350 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

parriana fc Alineación oficial del equipo 'parriana fc' en el partido 0 - 3 pelotas F.C. Alineación oficial del equipo 'pelotas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
parriana fc Alineación oficial del equipo 'parriana fc' en el partido 0 - 4 pelotas F.C. Alineación oficial del equipo 'pelotas F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

parriana fc

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de parriana va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Elfar Elmarsson va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de parriana van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Tomasz Brągiel va sortir desviat a la dreta de la porteria.

pelotas F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): pelotas agafava avantatge al minut 31 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Menandro da Bola amb mestria.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En 谢 (Xie) 海恩 (Haien) va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 135 Minuto 36 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Kostantzio Zizur va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 3. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): pelotas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Paco Regidor va desviar el xut final de Kostantzio Zizur després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Kostantzio Zizur, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 33 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. pelotas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 54 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 54 per Hossam Yahia va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Menandro da Bola després de 72 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Paco Regidor va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Lluís Alius. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Hossam Yahia va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Daniele Treso de pelotas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Daniele Treso va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.