Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Minus-Validos (440791) - Atlético Orense F.C (1582649) » 673254026: T65/R2

Copa 673254026 Información oficial sobre el partido 673254026 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

Los Minus-Validos Alineación oficial del equipo 'Los Minus-Validos' en el partido 0 - 3 Atlético Orense F.C Alineación oficial del equipo 'Atlético Orense F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Minus-Validos Alineación oficial del equipo 'Los Minus-Validos' en el partido 0 - 2 Atlético Orense F.C Alineación oficial del equipo 'Atlético Orense F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Minus-Validos

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 31 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 31, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Óscar Casal Huerta sempre els tira per la dreta i en Toni Oxenstierna, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 63 (Tarjeta roja directa): Al minut 63, Fernando Floreaga de Minus-Validos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco Llobera de Minus-Validos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atlético Orense F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): AT.OU va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 42. Matthew Watson va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Txomin Beltzuntzaburu de AT.OU l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 75 de partit.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Arkadiusz Derlecki va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Wiktor Wrzodak de AT.OU, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): AT.OU va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 12, quan Francisco Goacona va quedar-se sol davant el porter Jesús Luis Rodríguez Girón, però aquest va poder aturar el xut.
  • 280 Minuto 65 (Ocasión de falta): Jesús Luis Rodríguez Girón va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Arkadiusz Derlecki que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Rüdiger Rautenberger va servir per deixar enrere el gegant Àngel Aldrich al minut 74, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.