Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Troyagus C.F. (778833) - diodenales f.c. (779197) » 673253909: T65/R2

Copa 673253909 Información oficial sobre el partido 673253909 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

Real Troyagus C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Troyagus C.F.' en el partido 6 - 5 diodenales f.c. Alineación oficial del equipo 'diodenales f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Real Troyagus C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Troyagus C.F.' en el partido 6 - 0 diodenales f.c. Alineación oficial del equipo 'diodenales f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 5.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Troyagus C.F.

Goles Goles

  • 102 Minuto 42 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 42 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Àngel Maria Garrofé, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Troyagus a l'empat.
  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Després de 43 minuts de partit, Mido Anžič igualava per Troyagus en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Aleix Pallarès de Troyagus va aconseguir igualar el partit al minut 44, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 103 Minuto 76 (Gol por la derecha): Troyagus no perdien la fe, i al minut 76 del partit, Mido Anžič va marcar el 4 - 5 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Troyagus s'esgargamellaven dempeus per esperonar Aleix Pallarès que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 83 i suposava l'empat a 5 per als locals.
  • 123 Minuto 100 (Gol por la derecha): El jugador Aleix Pallarès de Troyagus, després de 100 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 6 - 5 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 35 minuts, en Efrén Lagos Mellado no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 210 Minuto 82 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Igari Olabarte quasi empata el partit al minut 82, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 223 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Al minut 97 es va veure una gran oportunitat per a Troyagus per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Igari Olabarte, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 103 (Ocasión por el centro): Al minut 103, Josef Adoniaga gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pedro Madrón va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

diodenales f.c.

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Passats 9 minuts de partit, diodenales es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Remgaudas Nagorkinas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Çağtay Hicabi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 170 Minuto 44 (Gol de falta): Al minut 44 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Dražen Šahta va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 2 - 3.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 60, Arso Raičević va pentinar un córner cap al segon pal que Çağtay Hicabi va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 4.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Çağtay Hicabi va augmentar l'avantatge de diodenales a 3 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després de 67 minuts, Xavier de Miquel va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Tomeu Sarró va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 107 (Ocasión por la izquierda): Al minut 107 Chiqui Haro Diéguez va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Tomeu Sarró va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Çağtay Hicabi de diodenales va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.