Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Barna (777436) - Aluche CF (439289) » 673253895: T65/R2

Copa 673253895 Información oficial sobre el partido 673253895 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

El Tirachinas Alineación oficial del equipo 'El Tirachinas' en el partido 3 - 5 Aluche CF Alineación oficial del equipo 'Aluche CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Tirachinas Alineación oficial del equipo 'El Tirachinas' en el partido 1 - 1 Aluche CF Alineación oficial del equipo 'Aluche CF' en el partido
Tiene suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,4 % 37,4 % 31,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Tirachinas

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Itzai Egiluze va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Tirachinas, Asteri Goiaran, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): Tirachinas van sortir al contraatac al minut 16, però Ciro Giuggiolini va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 95 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ciro Giuggiolini va estar a punt d'avançar els locals al minut 95 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Tirachinas Asteri Goiaran va intentar enganyar Juan Jesús Arteaga amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Ciro Giuggiolini anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Tirachinas.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Tirachinas, Esteban Volante, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Itzai Egiluze de Tirachinas va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Aluche CF

Goles Goles

  • 163 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 19 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Theodore Fitzgerald.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Narciso Grobas que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 239 Minuto 64 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En 刘 (Liu) 廷松 (Tingsong) va marxar de Josep Oriol Pedralva en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Aluche van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Juan Acerete va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 68, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alan Nagel va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 207 Minuto 76 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Aaron Ferguson va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 270 Minuto 94 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Aluche al minut 94, però el xut de Jorge Escobar va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Narciso Grobas.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Malcolm Murray de Aluche es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aaron Ferguson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Aluche Rubén Ortega Flores no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alan Nagel es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Francisco José Crexell va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Narciso Grobas de Aluche és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 4.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Máté Kovács de Aluche va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 5.