Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Intermitente FC (488917) - Sporting de Santullan (993155) » 673252945: T65/R2

Copa 673252945 Información oficial sobre el partido 673252945 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

Txitxarra Alineación oficial del equipo 'Txitxarra' en el partido 1 - 3 Sporting de Santullan Alineación oficial del equipo 'Sporting de Santullan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Txitxarra Alineación oficial del equipo 'Txitxarra' en el partido 1 - 2 Sporting de Santullan Alineación oficial del equipo 'Sporting de Santullan' en el partido
Tiene un resultado normal 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txitxarra

Goles Goles

  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 51 minuts, el tirador de faltes del Txitxarra va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Matias Ylipekkala, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Sporting de Santullan

Goles Goles

  • 170 Minuto 13 (Gol de falta): Al minut 13 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Daniel Irala va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 108 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Markos Kiriazis que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Santullan.
  • 181 Minuto 109 (Gol por el centro): Al minut 109, Ron Custers va augmentar l'avantatge de Santullan a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Santullan, l'equip va recuperar la pilota al minut 8 i va contraatacar. En Luis Gorena va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Győző Száva va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Santullan la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Juli Coromí de Santullan, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 82, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Santullan va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Joan Jordi Carda va desviar el xut final de Juli Coromí després d'una sèrie de rebots i molta confusió.