Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kùlún FC (1588959) - Valldoreix C.F (798519) » 673252733: T65/R2

Copa 673252733 Información oficial sobre el partido 673252733 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

Kùlungüélé Alineación oficial del equipo 'Kùlungüélé' en el partido 3 - 1 Atlètic Riudoms Alineación oficial del equipo 'Atlètic Riudoms' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kùlungüélé Alineación oficial del equipo 'Kùlungüélé' en el partido 2 - 1 Atlètic Riudoms Alineación oficial del equipo 'Atlètic Riudoms' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kùlungüélé

Goles Goles

  • 111 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63, Oti Idowu va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 97 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Cory Ninji, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Kùlungüélé se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 97.
  • 131 Minuto 99 (Gol por el centro): Al minut 99 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pape Manga, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Kùlungüélé.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Kùlungüélé Gideon van Dierendonck quasi va assolir l'empat al minut 26 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Ayoub Hanif va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Kùlungüélé se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Pape Manga de Kùlungüélé va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Atlètic Riudoms

Goles Goles

  • 170 Minuto 14 (Gol de falta): Al minut 14, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Víctor Ninet posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Atlètic que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en David Etulaín, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després de 44 minuts, Zbigniew Froncek va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Oséas da Vila va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): Vince Zuba quasi marca en una jugada assajada de córner que Gerard Massagué havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 206 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Eduardo Loureiro que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Zbigniew Froncek de Atlètic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Víctor Ninet després que el jugador de Atlètic li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.