Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Hombres de Charlie (493101) - michiqui (993378) » 673252298: T65/R2

Copa 673252298 Información oficial sobre el partido 673252298 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

Los Hombres de Charlie Alineación oficial del equipo 'Los Hombres de Charlie' en el partido 2 - 0 michiqui Alineación oficial del equipo 'michiqui' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Hombres de Charlie Alineación oficial del equipo 'Los Hombres de Charlie' en el partido 0 - 1 michiqui Alineación oficial del equipo 'michiqui' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Hombres de Charlie

Goles Goles

  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jorge Viejo de CharlieMen va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Rodrigo Capanema va marcar al minut 38 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21, David Hierro arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): El CharlieMen va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 81, però en Jan-Joep Pijsel va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marcos Ruiz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

michiqui

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): Jan Trynosau quasi marca en una jugada assajada de córner que Diego Vales havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Ilari Arixita va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 35, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Thais Grimstrup va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Ilari Arixita va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Thais Grimstrup.
  • 251 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Diego Orozco va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Thais Grimstrup no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Jan Trynosau va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 71, quan un error defensiu va deixar Diego Orozco completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Hektor Iridoi va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Antonio Pemán va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Thais Grimstrup no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Pemán de michiqui es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.