Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TopillosFC (1455667) - MISAGAS CLUB (309595) » 673252123: T65/R2

Copa 673252123 Información oficial sobre el partido 673252123 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

Guiot Team Alineación oficial del equipo 'Guiot Team' en el partido 0 - 3 MISAGAS CLUB Alineación oficial del equipo 'MISAGAS CLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Guiot Team Alineación oficial del equipo 'Guiot Team' en el partido 2 - 1 MISAGAS CLUB Alineación oficial del equipo 'MISAGAS CLUB' en el partido
Tiene mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,1 % 7,3 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guiot Team

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): GT va estar a punt de marcar quan Ariel Sarosiek va fer una passada impressionant a Pedro García, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a GT per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Wicher Harinck, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El jugador de GT Wicher Harinck quasi va assolir l'empat al minut 38 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Christian Aldekerk va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 41 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Passaven 72 minuts quan Christian Aldekerk des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): GT va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Christian Aldekerk va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Gianfranco Maio va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Ariel Sarosiek va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): Pedro García quasi marca en una jugada assajada de córner que Attila Pflanzner havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

MISAGAS CLUB

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Klaus Pajot que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 180 Minuto 39 (Gol de falta): Passaven 39 minuts quan en Sándor Kasik va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.
  • 180 Minuto 79 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 79 pels visitants. En Sándor Kasik va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del MISAGAS C. que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Seymen Karadağ, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Sipko van Avendonk va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MISAGAS C. va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sándor Kasik, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 Alberto Andrés Acosta y Lara va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Sándor Kasik, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sándor Kasik de MISAGAS C. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.