Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Club Palamós (312628) - Real Sayago (778727) » 673252076: T65/R2

Copa 673252076 Información oficial sobre el partido 673252076 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

Athletic Club Palamós Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Palamós' en el partido 7 - 6 Real Sayago Alineación oficial del equipo 'Real Sayago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletic Club Palamós Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Palamós' en el partido 1 - 3 Real Sayago Alineación oficial del equipo 'Real Sayago' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,8 % 1,8 % 83,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Club Palamós

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Paul Voglaire va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Athletic, Juha Tirri, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 140 Minuto 94 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Athletic el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jukka Vainionpää va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Athletic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Txomin Fernández va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Amancio Valluerca Vallujera.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Gian Maria Carradori s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yeray Doliva de Athletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Mehrang Barezi de Athletic, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Amancio Valluerca Vallujera en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Jukka Vainionpää anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a Athletic.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Yeray Doliva va xutar fora per a Athletic, el marcador es va quedar igual: 4 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Diego Irabarreta va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Athletic Txomin Fernández, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Amancio Valluerca Vallujera. El marcador continuava 5 - 5.
  • 055 Minuto 131 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Gurel Irani va clavar el 6 - 5 per a Athletic amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Fabià Bardina de Athletic, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Amancio Valluerca Vallujera en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.

Real Sayago

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Renato Brigati va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 40.
  • 161 Minuto 102 (Gol por el centro): Sayago van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 102, quan Arkadiusz Barylski va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en 詹 (Zhan) 利明 (Liming) no va ser aprofitada per en Miguel Ripollés que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): 詹 (Zhan) 利明 (Liming), fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 68 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 109 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Arkadiusz Barylski ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Sayago, Renato Brigati, col·locà la pilota just a les mans d'en Mehrang Barezi. El marcador: 3 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Sayago Amancio Valluerca Vallujera no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mehrang Barezi es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Sayago, 詹 (Zhan) 利明 (Liming), es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Sayago, Bonaventura Negre, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Arkadiusz Barylski xutant per a Sayago va fer anar la pilota just on la volia, però Mehrang Barezi, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Pablo Martínez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Sayago.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Angel Panayotov, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Mehrang Barezi va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Sayago i 7 - 6 al marcador.