Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Betiko Athletic (795489) - Aupa Ath (439591) » 673251912: T65/R2

Copa 673251912 Información oficial sobre el partido 673251912 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

Betiko Athletic Alineación oficial del equipo 'Betiko Athletic' en el partido 3 - 4 Catalunya C.F. Alineación oficial del equipo 'Catalunya C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Betiko Athletic Alineación oficial del equipo 'Betiko Athletic' en el partido 0 - 1 Catalunya C.F. Alineación oficial del equipo 'Catalunya C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Betiko Athletic

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Athletic va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 35 Duncan Voeten va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Espina Izcúe va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 37.
  • 114 Minuto 107 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 107. Marko Dinkelaker, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 3 - 3 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Athletic a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Duncan Voeten va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 206 Minuto 96 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 96 minuts de joc, Mikel 'Le Basque' Patzak semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Duncan Voeten de Athletic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Catalunya C.F.

Goles Goles

  • 115 Minuto 47 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 47 minuts de joc, Jordi Juventench, corrent com un esperitat, superà primer Luis Miguel per velocitat, i després el porter posant el 2 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 83, quan Pedro Carreras Serra va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 172 Minuto 93 (Gol por la izquierda): Al minut 93 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Selección prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Javier Villatreses.
  • 172 Minuto 116 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Juan Piña quedar desmarcat i marcar per a Selección al minut 116. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Selección va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pedro Carreras Serra, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Jordi Balagueró va fer una jugada per la banda esquerra, però Telmo Toledotxipi va aturar el seu xut.
  • 216 Minuto 82 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 82 en Alfredo Freijomil ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Javier Villatreses el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marco Asensio.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Brais Echecón de Selección va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.