Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chesterfield AB F.C. (487344) - CD Castro Del Rio (779166) » 673251258: T65/R2

Copa 673251258 Información oficial sobre el partido 673251258 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

Chesterfield AB F.C. Alineación oficial del equipo 'Chesterfield AB F.C.' en el partido 1 - 2 Deportivo Mípalo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Mípalo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chesterfield AB F.C. Alineación oficial del equipo 'Chesterfield AB F.C.' en el partido 2 - 0 Deportivo Mípalo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Mípalo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chesterfield AB F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Vilgot Börjesson va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 30.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Andrea Maravigna va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Chesterfield va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andriy Zhuk va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marius Moisii.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Erich Gruber va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Chesterfield.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Chesterfield va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 58 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Augusto Portillo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Chesterfield per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 69, quan Erich Gruber va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Augusto Portillo de Chesterfield la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Andrea Maravigna de Chesterfield va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Deportivo Mípalo

Goles Goles

  • 106 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Deportivo sempre confia amb les genialitats d'en Raúl Villapecellín; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.
  • 140 Minuto 70 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Deportivo va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Vladimír Neugebauer aconseguint el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Igor Kolafa va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Deportivo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ángel Sanmartín, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrei Ciulei de Deportivo es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.