Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estepa Industrial CD (1434925) - Burriac FC (991289) » 670638056: T65/J2/VII

Liga 670638056 Información oficial sobre el partido 670638056 en Hattrick

23.01.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / VII.1005 (39041)

Estepa Industrial CD Alineación oficial del equipo 'Estepa Industrial CD' en el partido 1 - 1 El Retén Arena Alineación oficial del equipo 'El Retén Arena' en el partido
Jorge Valle Las Heras (47') 1 - 0
1 - 1 Marc Martí (54')
Estepa Industrial CD Alineación oficial del equipo 'Estepa Industrial CD' en el partido 1 - 1 El Retén Arena Alineación oficial del equipo 'El Retén Arena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estepa Industrial CD Alineación oficial del equipo 'Estepa Industrial CD' en el partido 1 - 2 El Retén Arena Alineación oficial del equipo 'El Retén Arena' en el partido
Tiene un resultado normal 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,3 % 1,0 % 86,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estepa Industrial CD

Goles Goles

  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 els aficionats van embogir quan en Jorge Valle Las Heras va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Estepa.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): El Estepa va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 64, però en José Eduardo Henao va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

El Retén Arena

Goles Goles

  • 163 Minuto 54 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 54 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Marc Martí.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Fernando Espleda que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 205 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Arnau Paterna era fer passades de llarga distància. Al minut 33 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Miquel Fontelles però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 270 Minuto 40 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Antonio Moreno Cervera al minut 40 semblava entrar, però Mounir El Houshy va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Marc Martí va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El Retén va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mounir El Houshy va desviar el xut final de Antonio Moreno Cervera després d'una sèrie de rebots i molta confusió.