Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Union F.S. (492256) - Limbrull FC (994564) » 670635537: T65/J2/VII

Liga 670635537 Información oficial sobre el partido 670635537 en Hattrick

23.01.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / VII.960 (38996)

Badris & Zorpis CF Alineación oficial del equipo 'Badris & Zorpis CF' en el partido 0 - 2 Bullits Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Bullits Fútbol Club' en el partido
0 - 1 Julián Monforte (71')
0 - 2 Julián Monforte (89')
Badris & Zorpis CF Alineación oficial del equipo 'Badris & Zorpis CF' en el partido 0 - 2 Bullits Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Bullits Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Badris & Zorpis CF Alineación oficial del equipo 'Badris & Zorpis CF' en el partido 2 - 1 Bullits Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Bullits Fútbol Club' en el partido
Tiene mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,1 % 7,8 % 22,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Badris & Zorpis CF

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 12 (Ocasión de penalti): Badris va gaudir d'un penal a favor al minut 12, però el jugador Bogdan Mirilă va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Ernesto Pérez.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en William Alberto Ospina! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 80 minuts, en Bogdan Mirilă no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 el Badris va posar setge sobre la defensa central visitant però en Bogdan Mirilă no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en David Majo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Espés de Badris la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Bullits Fútbol Club

Goles Goles

  • 143 Minuto 71 (Gol de contra por la derecha): El jugador Julián Monforte de Bullits es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bullits. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Julián Monforte xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 55 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Luis Méndez va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Evaristo Maceiras va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Luis Méndez va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Fernando Real Gómez va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Pau Cot va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Méndez de Bullits es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.