Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C. F. Camós (991671) - Todo en orden (434623) » 670633147: T65/J7/VII

Liga 670633147 Información oficial sobre el partido 670633147 en Hattrick

27.02.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / VII.917 (38953)

C. F. Camós Alineación oficial del equipo 'C. F. Camós' en el partido 2 - 0 Makas Team Alineación oficial del equipo 'Makas Team' en el partido
Jair Seixas (64') 1 - 0
Jair Seixas (84') 2 - 0
C. F. Camós Alineación oficial del equipo 'C. F. Camós' en el partido 2 - 0 Makas Team Alineación oficial del equipo 'Makas Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C. F. Camós Alineación oficial del equipo 'C. F. Camós' en el partido 2 - 0 Makas Team Alineación oficial del equipo 'Makas Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. F. Camós

Goles Goles

  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): En Kornél Barczikay entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Camós, un peu providencial d'en Jair Seixas va situar el 1-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Jair Seixas va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Camós va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Kornél Barczikay va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Camós va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Christel Cuvillier en un 1 contra 1 amb el porter Federico Urraburu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11, Jair Seixas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Giuliano Radi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Federico Urraburu al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Henrik Dirdal va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Karlo Kalabrić de Camós la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Makas Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Makas, l'equip va recuperar la pilota al minut 4 i va contraatacar. En Barlas Keylan va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 209 Minuto 14 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Juan Luis Baena? Un error clamorós seu va donar a Giuliano Radi una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Makas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bogdan Mikłasz va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Makas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Wannes Robaey va sortir desviat a la dreta de la porteria.