Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Nona (1431943) - Garrinada (1594128) » 670632771: T65/J11/VII

Liga 670632771 Información oficial sobre el partido 670632771 en Hattrick

27.03.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / VII.910 (38946)

MBJUNIORS FS Alineación oficial del equipo 'MBJUNIORS FS' en el partido 2 - 1 UE Barcelona Condal Alineación oficial del equipo 'UE Barcelona Condal' en el partido
0 - 1 Marcos López Ocón (7')
Santiago Maestre Salinas (49') 1 - 1
Alejandro Ruiz Jiménez (73') 2 - 1
MBJUNIORS FS Alineación oficial del equipo 'MBJUNIORS FS' en el partido 2 - 1 UE Barcelona Condal Alineación oficial del equipo 'UE Barcelona Condal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MBJUNIORS FS Alineación oficial del equipo 'MBJUNIORS FS' en el partido 2 - 1 UE Barcelona Condal Alineación oficial del equipo 'UE Barcelona Condal' en el partido
Tiene un resultado normal 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MBJUNIORS FS

Goles Goles

  • 111 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, Santiago Maestre Salinas va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 73 gràcies a la jugada de Alejandro Ruiz Jiménez, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Ignacio Medina Graña tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): MBJUNIORS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 53 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alejandro Ruiz Jiménez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip MBJUNIORS Ángel Navarrete quasi marca al minut 72 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en David Gralla l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El MBJUNIORS ho intentava per la dreta per mitjà de Felipe Carlos Amador, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Maestre Salinas de MBJUNIORS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

UE Barcelona Condal

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 7, quan Marcos López Ocón va posar els visitants Barcelona per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Marcos López Ocón de Barcelona, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 67, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Alfredo Muñoz quasi aconsegueix empatar per Barcelona al minut 83, però Luis Aragonés va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Adrián Álava de Barcelona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcos López Ocón de Barcelona la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.