Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alma Katximba (1462676) - franao team (1585342) » 670631823: T65/J12/VII

Liga 670631823 Información oficial sobre el partido 670631823 en Hattrick

03.04.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / VII.893 (38929)

PapanatasTristes Alineación oficial del equipo 'PapanatasTristes' en el partido 2 - 0 Los Gr3isaa Alineación oficial del equipo 'Los Gr3isaa' en el partido
张 (Zhang) 静伟 (Jingwei) (60') 1 - 0
张 (Zhang) 静伟 (Jingwei) (71') 2 - 0
PapanatasTristes Alineación oficial del equipo 'PapanatasTristes' en el partido 2 - 0 Los Gr3isaa Alineación oficial del equipo 'Los Gr3isaa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PapanatasTristes Alineación oficial del equipo 'PapanatasTristes' en el partido 2 - 0 Los Gr3isaa Alineación oficial del equipo 'Los Gr3isaa' en el partido
Tiene un resultado normal 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PapanatasTristes

Goles Goles

  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): PapanatasTristes prenia la batuta de l'encontre al minut 60, quan en 张 (Zhang) 静伟 (Jingwei) va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a PapanatasTristes i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 71 minuts de joc. Mentre en 张 (Zhang) 静伟 (Jingwei) el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): PapanatasTristes per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Roberto Sinde va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En 张 (Zhang) 静伟 (Jingwei) del PapanatasTristes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): PapanatasTristes va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Jenning Deuster va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Jenning Deuster va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PapanatasTristes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jenning Deuster va estar a punt d'avançar els locals al minut 44 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Jesús Castelltort, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): José Cueto una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Benigno Saíñas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de PapanatasTristes a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jenning Deuster va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Los Gr3isaa

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Fernando Merino va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Gr3isaa que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 205 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Gr3isaa va estar a punt de marcar quan Jordi Josep Sudrià va fer una passada impressionant a Samuel Gato San Juan, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.