Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atl. Cárcavas (487513) - Atlético de Martí (315556) » 670630822: T65/J14/VII

Liga 670630822 Información oficial sobre el partido 670630822 en Hattrick

17.04.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / VII.875 (38911)

Atl. Carcavas Alineación oficial del equipo 'Atl. Carcavas' en el partido 2 - 0 MONTERROSO CITY Alineación oficial del equipo 'MONTERROSO  CITY' en el partido
Türker Örsay (25') 1 - 0
Daniel Moliner (86') 2 - 0
Atl. Carcavas Alineación oficial del equipo 'Atl. Carcavas' en el partido 2 - 0 MONTERROSO CITY Alineación oficial del equipo 'MONTERROSO  CITY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atl. Carcavas Alineación oficial del equipo 'Atl. Carcavas' en el partido 1 - 1 MONTERROSO CITY Alineación oficial del equipo 'MONTERROSO  CITY' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,2 % 35,9 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atl. Carcavas

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Carcavas prenia la batuta de l'encontre al minut 25, quan en Türker Örsay va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 106 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Daniel Moliner va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 86, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Carcavas, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Juan Carlos Klein del Carcavas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Jordi Bruguer gairebé va marcar per a Carcavas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Carlos Klein de Carcavas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

MONTERROSO CITY

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): MONTERROSO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ricardo Goicoechea va desviar el xut final de Dimitar Boyadzhiev després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 76, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ricardo Goicoechea va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Santiago Iceta des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El MONTERROSO creava perill des de la dreta al minut 78, però en Ricardo Goicoechea, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Adrian Drăgănescu desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 88 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jesús Lamas Sánchez, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Humberto Xen de MONTERROSO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.