Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Fariña (1431755) - Los Pichiritus (1578904) » 670630670: T65/J4/VII

Liga 670630670 Información oficial sobre el partido 670630670 en Hattrick

06.02.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / VII.873 (38909)

FC Fariña Alineación oficial del equipo 'FC Fariña' en el partido 1 - 1 Olímpico estamicoche FC Alineación oficial del equipo 'Olímpico estamicoche FC' en el partido
Ignacio Coll (89') 1 - 0
1 - 1 Cyrille Constans (89')
FC Fariña Alineación oficial del equipo 'FC Fariña' en el partido 1 - 1 Olímpico estamicoche FC Alineación oficial del equipo 'Olímpico estamicoche FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Fariña Alineación oficial del equipo 'FC Fariña' en el partido 1 - 0 Olímpico estamicoche FC Alineación oficial del equipo 'Olímpico estamicoche FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Fariña

Goles Goles

  • 124 Minuto 89 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 89 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Ignacio Coll llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José María Tarruella va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ignacio Coll va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pedro Queipo de Llano va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jaime Salazar de Fariña la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Olímpico estamicoche FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Gabriel Guantes va descol·locar totalment la defensa contrària i Cyrille Constans no va perdonar i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Juan Pedro Gállego va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de estamicoche va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Rubén Alarcón, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de estamicoche, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Rubén Alarcón va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de estamicoche va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rubén Alarcón, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 81, quan en Iván Sacaluga va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Nándor Horváth, el jugador de estamicoche va ser expulsat al minut 42.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Rubén Alarcón de estamicoche va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.