Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kshffrrrt FC (441055) - Piratas del Mediterráneo C.F. (1597170) » 670629015: T65/J10/VII

Liga 670629015 Información oficial sobre el partido 670629015 en Hattrick

20.03.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / VII.843 (38879)

Estudiantes Alcorcon Alineación oficial del equipo 'Estudiantes Alcorcon' en el partido 2 - 3 Racing Vandalia Alineación oficial del equipo 'Racing Vandalia' en el partido
0 - 1 Javier De Talavera (20')
0 - 2 Vilppo Förbom (69')
0 - 3 Adrián Sotres (79')
Édouard Cavalier (81') 1 - 3
Moisés Nuñez Puerta (83') 2 - 3
Estudiantes Alcorcon Alineación oficial del equipo 'Estudiantes Alcorcon' en el partido 2 - 3 Racing Vandalia Alineación oficial del equipo 'Racing Vandalia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estudiantes Alcorcon Alineación oficial del equipo 'Estudiantes Alcorcon' en el partido 2 - 2 Racing Vandalia Alineación oficial del equipo 'Racing Vandalia' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,7 % 36,7 % 29,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estudiantes Alcorcon

Goles Goles

  • 136 Minuto 81 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Carmine Vigolo encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Édouard Cavalier anotar per a Estudiantes el 1 - 3. Millor no veure'n la repetició.
  • 104 Minuto 83 (Gol de penalti): Estudiantes aconseguia el 2 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Moisés Nuñez Puerta al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Abdelwadoud Chaoui va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Estudiantes.
  • 210 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Moisés Nuñez Puerta tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Édouard Cavalier de Estudiantes va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 28, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Estudiantes enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Racing Vandalia

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Javier De Talavera va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 108 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible (general)): Iurgi Sáiz Lucas de Vandalia va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Vilppo Förbom que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Adrián Sotres va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 4 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Javier De Talavera van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Manuel João Lucas a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 280 Minuto 27 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Francisco Villaño al minut 27.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Vilppo Förbom es va quedar sol davant del porter, al minut 47. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 de partit, Vilppo Förbom va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Francisco Villaño després de 74 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Fiz Corgomo va poder desviar-lo a córner.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Vilppo Förbom va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Vandalia que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.