Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

yeclaclub (1366824) - Cabezaperros (988175) » 670628924: T65/J1/VII

Liga 670628924 Información oficial sobre el partido 670628924 en Hattrick

16.01.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / VII.842 (38878)

Las patadas al tobillo Alineación oficial del equipo 'Las patadas al tobillo' en el partido 4 - 0 Córdoba C.F. S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Córdoba C.F. S.A.D.' en el partido
Roxerio Estévez (21') 1 - 0
Roxerio Estévez (30') 2 - 0
Sergio Manuel Viniegra (34') 3 - 0
Sergio Manuel Viniegra (47') 4 - 0
Las patadas al tobillo Alineación oficial del equipo 'Las patadas al tobillo' en el partido 4 - 0 Córdoba C.F. S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Córdoba C.F. S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Las patadas al tobillo Alineación oficial del equipo 'Las patadas al tobillo' en el partido 4 - 0 Córdoba C.F. S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Córdoba C.F. S.A.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las patadas al tobillo

Goles Goles

  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Roxerio Estévez al minut 21, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al patadas i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 134 Minuto 30 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a patadas i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 30 minuts de joc. Mentre en Roxerio Estévez el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sergio Manuel Viniegra, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del patadas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sergio Manuel Viniegra va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Pipó! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Sergio Manuel Viniegra va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de patadas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Passaven 60 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Roxerio Estévez va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roxerio Estévez de patadas es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.

Córdoba C.F. S.A.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Antonio Dura va rebre molts aplaudiments. Al minut 31 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Córdoba va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Abdelmouhaïmine Kandli va sortir per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Niceto Dans va entorpir al marcador d'en José Pérez de Ulloa per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, César Vinegra de Córdoba va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Anselmo Madalena de Córdoba va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.