Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Sporting de Gijon (310045) - 2512 FC (1589582) » 670628299: T65/J13/VII

Liga 670628299 Información oficial sobre el partido 670628299 en Hattrick

10.04.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / VII.830 (38866)

Real Sporting de Gijon Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijon' en el partido 4 - 1 Esbardalleiro Alineación oficial del equipo 'Esbardalleiro' en el partido
0 - 1 Manolo Ortuzar (2')
Carles Roca (3') 1 - 1
Hansjakob Leipzig (9') 2 - 1
Abdelmalik Khyam (41') 3 - 1
Abdelmalik Khyam (53') 4 - 1
Real Sporting de Gijon Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijon' en el partido 4 - 1 Esbardalleiro Alineación oficial del equipo 'Esbardalleiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Real Sporting de Gijon Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijon' en el partido 8 - 0 Esbardalleiro Alineación oficial del equipo 'Esbardalleiro' en el partido
Es un cenizo 7.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sporting de Gijon

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Hansjakob Leipzig va donar a Sporting un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, Sporting va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Abdelmalik Khyam, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 139 Minuto 53 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Abdelmalik Khyam van servir per superar a l'últim defensor, en Alejandro Dolz. Tot va acabar amb el 4 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Sporting cantant "Abdelmalik Khyam selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sporting a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Renzo Condorcanqui va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Anund Ingebrigtsen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Julián Vaca va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jarle Indrevær de Sporting va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Passaven 68 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Hansjakob Leipzig va rematar alt.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 72 podia haver acabat en gol, però Julián Vaca va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 234 Minuto 73 (Ocasión de penalti): En Anund Ingebrigtsen va llançar un penal al minut 73. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Anund Ingebrigtsen va sorprendre Julián Vaca amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Esbardalleiro

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Manolo Ortuzar va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 109 Minuto 3 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Carles Juanola se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Carles Roca que va anotar el 1 - 1 per a Sporting sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Esbardalleiro van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alejandro Dolz va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Adorno es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.