Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xxx_5 (125419) - FC Águilas (1437492) » 670626972: T65/J3/VII

Liga 670626972 Información oficial sobre el partido 670626972 en Hattrick

30.01.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / VII.807 (38843)

LosHijosdeMessi&Ronaldinho Alineación oficial del equipo 'LosHijosdeMessi&Ronaldinho' en el partido 1 - 3 FC Águilas Alineación oficial del equipo 'FC Águilas' en el partido
Franco Urteaga (8') 1 - 0
1 - 1 Fredrik Palm (27')
1 - 2 Henri Marttinen (47')
1 - 3 Alfredo Carrero (56')
LosHijosdeMessi&Ronaldinho Alineación oficial del equipo 'LosHijosdeMessi&Ronaldinho' en el partido 1 - 3 FC Águilas Alineación oficial del equipo 'FC Águilas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LosHijosdeMessi&Ronaldinho Alineación oficial del equipo 'LosHijosdeMessi&Ronaldinho' en el partido 0 - 1 FC Águilas Alineación oficial del equipo 'FC Águilas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LosHijosdeMessi&Ronaldinho

Goles Goles

  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de LHM van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Franco Urteaga.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de LHM va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mark Schroeter, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): LHM van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 79, però el xut de Guillem Peypoch des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mark Schroeter es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Águilas

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador visitant Fredrik Palm va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 27 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Passats 47 minuts de partit, Águilas es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Henri Marttinen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Alfredo Carrero de Águilas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 56. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Águilas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luis Mari Varaona va desviar el xut final de Henri Marttinen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Alfredo Carrero va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, José Villaba va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Luis Mari Varaona va estar atent i va desviar la pilota a córner.