Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Khazad-Dûm Balrogs (1437465) - Ludos FC (1587982) » 670624407: T65/J6/VII

Liga 670624407 Información oficial sobre el partido 670624407 en Hattrick

20.02.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / VII.761 (38797)

Garnet von Alexandros XVII Alineación oficial del equipo 'Garnet von Alexandros XVII' en el partido 2 - 2 el foro f.c. Alineación oficial del equipo 'el foro f.c.' en el partido
Mirco Bucciaglia (3') 1 - 0
1 - 1 Alfonso Ribera (44')
1 - 2 Heath Silva (65')
Gonzalo Moreno Sánchez (79') 2 - 2
Garnet von Alexandros XVII Alineación oficial del equipo 'Garnet von Alexandros XVII' en el partido 2 - 2 el foro f.c. Alineación oficial del equipo 'el foro f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Garnet von Alexandros XVII Alineación oficial del equipo 'Garnet von Alexandros XVII' en el partido 3 - 1 el foro f.c. Alineación oficial del equipo 'el foro f.c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garnet von Alexandros XVII

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en Mirco Bucciaglia va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Alexandros.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Després de 79 minuts de partit, Gonzalo Moreno Sánchez igualava per Alexandros en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Javier Alustiza, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Raúl Rubio Vega al minut 18 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Juan Antonio Rivas Prieto va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El Alexandros ho intentava per la dreta per mitjà de Andoni García de Cueto, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Alexandros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gonzalo Moreno Sánchez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Raúl Rubio Vega.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Alexandros enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Alexandros va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 85 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rafael Blanca ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Manolo Verdeces! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andoni García de Cueto.

el foro f.c.

Goles Goles

  • 115 Minuto 44 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Alfonso Ribera de foro va fer un bon esprint per escapar-se de Juan Antonio Rivas Prieto i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): En Simon Franz entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al foro, un peu providencial d'en Heath Silva va situar el 1-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Benito Vroegindeweij va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Alfonso Ribera va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Aarón Marín Alonso, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Heath Silva de foro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.