Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pobla MAMUFET ASCENSO ASEGURO (1336610) - skargen blues (1339584) » 670622600: T65/J2/VII

Liga 670622600 Información oficial sobre el partido 670622600 en Hattrick

23.01.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / VII.729 (38765)

andy team Alineación oficial del equipo 'andy team' en el partido 0 - 3 skargen blues Alineación oficial del equipo 'skargen blues' en el partido
0 - 1 Enrique De la Villa (17')
0 - 2 Mathieu Gebath-Joannidis (41')
0 - 3 Pablo Cobas (73')
andy team Alineación oficial del equipo 'andy team' en el partido 0 - 3 skargen blues Alineación oficial del equipo 'skargen blues' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
andy team Alineación oficial del equipo 'andy team' en el partido 0 - 4 skargen blues Alineación oficial del equipo 'skargen blues' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

andy team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): En Amar Hećimović va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 208 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Zenón de Herrera va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 77. En Lamberto Mora va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Itzaina Amorebieta de andy va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Silveri Monpeat.

skargen blues

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del skargen van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Enrique De la Villa va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Mathieu Gebath-Joannidis de skargen va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 41. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pablo Cobas va augmentar l'avantatge de skargen a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Rudi Teeuwen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Attila Gárdonyi, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Attila Gárdonyi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Abain Ogonbe, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Mathieu Gebath-Joannidis, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 48 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. skargen va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): skargen va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Pablo Cobas va anar a parar a les mans del porter.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): skargen quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Pancrazio Portannese va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, el skargen va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Rudi Teeuwen s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Rudi Teeuwen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Javier Garoz de skargen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.