Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

THE RIDERS4 (119432) - Cholo's Army (486678) » 670620717: T65/J7/VII

Liga 670620717 Información oficial sobre el partido 670620717 en Hattrick

27.02.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / VII.695 (38731)

Mohicans fateks team Alineación oficial del equipo 'Mohicans fateks team' en el partido 1 - 4 Tino Turner F.C. Alineación oficial del equipo 'Tino Turner F.C.' en el partido
0 - 1 Xusto Máximo (6')
0 - 2 甄 (Zhen) 祖良 (Zuliang) (7')
0 - 3 Gerardo Call (9')
0 - 4 甄 (Zhen) 祖良 (Zuliang) (80')
Alfredo Vergara (82') 1 - 4
Mohicans fateks team Alineación oficial del equipo 'Mohicans fateks team' en el partido 1 - 4 Tino Turner F.C. Alineación oficial del equipo 'Tino Turner F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mohicans fateks team Alineación oficial del equipo 'Mohicans fateks team' en el partido 0 - 3 Tino Turner F.C. Alineación oficial del equipo 'Tino Turner F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mohicans fateks team

Goles Goles

  • 186 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Mohicans va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Alfredo Vergara rematés de volea a la xarxa. El 1 - 4 pujava al marcador al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Passaven 17 minuts quan Carlos Egurza des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 206 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Alfredo Vergara que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 72 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sergio Brown, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Tellu Ibarragarai de Mohicans va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tino Turner F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 6 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Turner. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Xusto Máximo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 7 (Gol por el centro): 甄 (Zhen) 祖良 (Zuliang) va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 7, i va fer pujar el 0 - 2 per a Turner.
  • 181 Minuto 9 (Gol por el centro): Gerardo Call de Turner va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 9. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Turner va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan 甄 (Zhen) 祖良 (Zuliang) va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Eduardo Cetina, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Eduardo Cetina va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Turner quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Izarbe Gamiz va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.