Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Briones (437468) - jacin cf (801583) » 670619605: T65/J9/VII

Liga 670619605 Información oficial sobre el partido 670619605 en Hattrick

13.03.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / VII.675 (38711)

rafalece team Alineación oficial del equipo 'rafalece team' en el partido 1 - 0 jacin cf Alineación oficial del equipo 'jacin cf' en el partido
Alessandro Remia (90') 1 - 0
rafalece team Alineación oficial del equipo 'rafalece team' en el partido 1 - 0 jacin cf Alineación oficial del equipo 'jacin cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rafalece team Alineación oficial del equipo 'rafalece team' en el partido 2 - 0 jacin cf Alineación oficial del equipo 'jacin cf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rafalece team

Goles Goles

  • 122 Minuto 90 (Gol por la izquierda): rafalece prenia la batuta de l'encontre al minut 90, quan en Alessandro Remia va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Alessandro Remia quasi dona a rafalece l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Alberto Suárez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Candido Mannino va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Pablo Valenzuela rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Miika Karioja del rafalece ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

jacin cf

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del jacin que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Cedric Michael Tonn, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Laro Fuenleal de jacin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Lukáš Gloza s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cedric Michael Tonn de jacin es va guanyar la targeta groga merescudament.