Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

limbo17 (1434984) - Jaamdn (1600110) » 670618200: T65/J8/VII

Liga 670618200 Información oficial sobre el partido 670618200 en Hattrick

06.03.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / VII.650 (38686)

Fita Team Alineación oficial del equipo ' Fita Team' en el partido 2 - 0 Jaamdn Alineación oficial del equipo 'Jaamdn' en el partido
Roberto Giner (26') 1 - 0
Raúl Pardo (82') 2 - 0
Fita Team Alineación oficial del equipo ' Fita Team' en el partido 2 - 0 Jaamdn Alineación oficial del equipo 'Jaamdn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fita Team Alineación oficial del equipo ' Fita Team' en el partido 2 - 1 Jaamdn Alineación oficial del equipo 'Jaamdn' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,0 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fita Team

Goles Goles

  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Fita va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Roberto Giner, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Raúl Pardo es va introduir dins la defensa central al minut 82, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gilbert Marsol va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Christopher Pfaffeneder va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Raúl Pardo gairebé va marcar per a Fita des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 216 Minuto 37 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Gilbert Marsol va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 37, i va passar la pilota a Miguel Juan Valenciaga Ros, però aquest no va encertar a marcar.
  • 235 Minuto 38 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Miguel Juan Valenciaga Ros va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Fita a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Antonio Quevedo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gilbert Marsol va estar a punt de sentenciar el partit al minut 42, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Juan Valenciaga Ros, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Cris Torres es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 67 (Ocasión de falta): En Miguel Juan Valenciaga Ros es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oriol Insa de Fita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 27 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Oriol Insa de Fita es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 27.

Jaamdn

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Jaamdn, l'equip va recuperar la pilota al minut 65 i va contraatacar. En Diego De Dios va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Bastian Graßmann, el jugador de Jaamdn va ser expulsat al minut 35.