Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rizabellan (1365170) - Amaña F. C. (773245) » 670613478: T65/J2/VII

Liga 670613478 Información oficial sobre el partido 670613478 en Hattrick

23.01.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / VII.566 (38602)

Rizabellan Alineación oficial del equipo 'Rizabellan' en el partido 0 - 3 Derribos Team Alineación oficial del equipo 'Derribos Team' en el partido
Dale Decoussemaker (35') 0 - 1
0 - 2 Melchor Espronceda (39')
0 - 3 José Raimundez (89')
Rizabellan Alineación oficial del equipo 'Rizabellan' en el partido 0 - 3 Derribos Team Alineación oficial del equipo 'Derribos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Rizabellan Alineación oficial del equipo 'Rizabellan' en el partido 6 - 1 Derribos Team Alineación oficial del equipo 'Derribos Team' en el partido
Está más tieso que su rival 5.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rizabellan

Goles Goles

  • 125 Minuto 35 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Dale Decoussemaker, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 0 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Rizabellan va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Joël Zesiger ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 30 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Steve Garmston va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Dale Decoussemaker va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 200 Minuto 57 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 57. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Steve Garmston la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Dale Decoussemaker va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 204 Minuto 62 (Ocasión de penalti): Steve Garmston va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 62 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".
  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Corneliu Luşcan i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Rizabellan, però el xut de Joël Zesiger va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, David Johnson de Rizabellan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Derribos Team

Goles Goles

  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Melchor Espronceda va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En José Raimundez, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Raimundez de DT es va emportar una amonestació al minut 12 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Pablo Chicharro de DT va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.