Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Cambrils (1577990) - Navarcles F.C. (1600933) » 670613140: T65/J3/VII

Liga 670613140 Información oficial sobre el partido 670613140 en Hattrick

30.01.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / VII.560 (38596)

Shadowrun Alineación oficial del equipo 'Shadowrun' en el partido 4 - 1 BuenasPerisić FC Alineación oficial del equipo 'BuenasPerisić FC' en el partido
Alejandro Desfrán (5') 1 - 0
Roland Pozsgai (17') 2 - 0
2 - 1 Taito Mänttäri (78')
Franco Segata (82') 3 - 1
牛 (Niu) 光庭 (Guangting) (86') 4 - 1
Shadowrun Alineación oficial del equipo 'Shadowrun' en el partido 4 - 1 BuenasPerisić FC Alineación oficial del equipo 'BuenasPerisić FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Shadowrun Alineación oficial del equipo 'Shadowrun' en el partido 3 - 0 BuenasPerisić FC Alineación oficial del equipo 'BuenasPerisić FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shadowrun

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Alejandro Desfrán, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Shadowrun se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 5.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Roland Pozsgai va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Shadowrun pel centre va donar un gran resultat: el gol de Franco Segata va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En 牛 (Niu) 光庭 (Guangting) va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 4 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Damian Łabecki va marxar de Sven Pick en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Shadowrun van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 231 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Pelayo Irusta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 7, però una magnífica aturada de Manolis Gasparis va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 208 Minuto 13 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Roman Greń va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Damian Łabecki aquest no va estar a l'altura.
  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Manolis Gasparis al minut 19 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Roland Pozsgai va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 234 Minuto 22 (Ocasión de penalti): En 牛 (Niu) 光庭 (Guangting) va llançar un penal al minut 22. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Noel Lora Guerrero gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Manolis Gasparis va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Roman Greń de Shadowrun gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Roland Pozsgai, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roland Pozsgai de Shadowrun es va guanyar la targeta groga merescudament.

BuenasPerisić FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): En Taito Mänttäri va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): BuenasPerisić van seguir progressant per la banda dreta. Knud Fagerberg va tenir la seva oportunitat al minut 88, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Miguel Alberto Pimentel Zúñiga, el jugador de BuenasPerisić va ser expulsat al minut 87.