Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cassalles (309304) - Halcones negros del sur return (315013) » 670612256: T65/J6/VII

Liga 670612256 Información oficial sobre el partido 670612256 en Hattrick

20.02.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / VII.544 (38580)

Charti FC Alineación oficial del equipo 'Charti FC' en el partido 0 - 2 Halcones negros del sur return Alineación oficial del equipo 'Halcones negros del sur return' en el partido
0 - 1 Joaquín Barindelli (80')
0 - 2 Pedro Entrambasaguas (86')
Charti FC Alineación oficial del equipo 'Charti FC' en el partido 0 - 2 Halcones negros del sur return Alineación oficial del equipo 'Halcones negros del sur return' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Charti FC Alineación oficial del equipo 'Charti FC' en el partido 1 - 1 Halcones negros del sur return Alineación oficial del equipo 'Halcones negros del sur return' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,2 % 35,2 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Charti FC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Alberto Chacín va entorpir al marcador d'en Alejandro Cobián per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Halcones negros del sur return

Goles Goles

  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de halconegro van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Joaquín Barindelli.
  • 180 Minuto 86 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 86 pels visitants. En Pedro Entrambasaguas va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): halconegro van sortir al contraatac al minut 31, però Ernesto Cáceres va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 38 minuts, el halconegro va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Jacco Tinbergen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 41 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 205 Minuto 50 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Charles Robertsson marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Bogdan Manda que va xutar a fora per molt poc.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de halconegro va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Vladyslav Klemenya, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Joaquín Barindelli va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francisco Montilla, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.