Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ribera de Nash (796065) - la bisbal d'emporda (1332632) » 670608859: T65/J11/VII

Liga 670608859 Información oficial sobre el partido 670608859 en Hattrick

27.03.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / VII.483 (38519)

Ribera de Nash Alineación oficial del equipo 'Ribera de Nash' en el partido 2 - 2 SD.Teupas Alineación oficial del equipo 'SD.Teupas' en el partido
Menandro Vilarmeá (14') 1 - 0
1 - 1 Luis Javier Serra Vázquez (41')
1 - 2 Xabi Xuriorena (67')
Menandro Vilarmeá (69') 2 - 2
Ribera de Nash Alineación oficial del equipo 'Ribera de Nash' en el partido 2 - 2 SD.Teupas Alineación oficial del equipo 'SD.Teupas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ribera de Nash Alineación oficial del equipo 'Ribera de Nash' en el partido 1 - 2 SD.Teupas Alineación oficial del equipo 'SD.Teupas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,7 % 2,1 % 82,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ribera de Nash

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Corria el minut 14 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Menandro Vilarmeá, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SD.Teupas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Menandro Vilarmeá la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ribera es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pedro Casador va estar a punt de sentenciar el partit al minut 39, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Pedro Casador de Ribera va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

SD.Teupas

Goles Goles

  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 41 minuts Luis Javier Serra Vázquez va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Xabi Xuriorena que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): SD.Teupas va estar a punt d'empatar al 19 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Domènec Jordana que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 42, quan en Juan Guarrat va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 208 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan Guarrat de SD.Teupas va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Xabi Xuriorena que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 237 Minuto 68 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lolo Vargas estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Jorg Peumans, als 68 minuts, va fallar per ben poc.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de SD.Teupas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Lolo Vargas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 272 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Luis Javier Serra Vázquez, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 91 però la pilota va sortir lleugerament desviada.