Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la bisbal d'emporda (1332632) - Cazoña F.C (486453) » 670608848: T65/J8/VII

Liga 670608848 Información oficial sobre el partido 670608848 en Hattrick

06.03.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / VII.483 (38519)

SD.Teupas Alineación oficial del equipo 'SD.Teupas' en el partido 0 - 5 Recreation Club Alineación oficial del equipo 'Recreation Club' en el partido
0 - 1 David Rime (4')
0 - 2 Daniele Vian (29')
0 - 3 Giuseppe Ciervo (30')
0 - 4 Viktor Sellin (39')
0 - 5 David Rime (80')
SD.Teupas Alineación oficial del equipo 'SD.Teupas' en el partido 0 - 5 Recreation Club Alineación oficial del equipo 'Recreation Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SD.Teupas Alineación oficial del equipo 'SD.Teupas' en el partido 1 - 2 Recreation Club Alineación oficial del equipo 'Recreation Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,3 % 5,5 % 74,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD.Teupas

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): Domènec Jordana hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Xabi Xuriorena havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 202 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al 48, Xabi Xuriorena hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Stefan Vasić. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SD.Teupas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Patrick Poell va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patrick Poell de SD.Teupas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Recreation Club

Goles Goles

  • 190 Minuto 4 (Gol de falta): El David Rime va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Recreation. 0-1.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Recreation va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alexis Usarralde, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Daniele Vian que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Giuseppe Ciervo de Recreation l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 30 de partit.
  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En José Maria Abreu sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Viktor Sellin que, efectivament, va fer pujar el 0 - 4!
  • 190 Minuto 80 (Gol de falta): En David Rime va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Recreation va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Arseni Mirabent va desviar el xut final de Daniele Vian després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan David Rime va estar a punt de posar per davant a Recreation amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Arseni Mirabent va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de David Rime després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Arseni Mirabent va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Joaquín García va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.