Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pablo vila-real C.F (309288) - Los Estrellaos F. C. (1415270) » 670608597: T65/J2/VII

Liga 670608597 Información oficial sobre el partido 670608597 en Hattrick

23.01.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / VII.479 (38515)

Real Cadrranvil Alineación oficial del equipo 'Real Cadrranvil' en el partido 0 - 4 Los Estrellaos F. C. Alineación oficial del equipo 'Los Estrellaos F. C. ' en el partido
0 - 1 Geert De Prez (18')
0 - 2 Georgiy Rogalskiy (64')
0 - 3 Achku Sadiki (73')
0 - 4 Nenad Mićić (75')
Real Cadrranvil Alineación oficial del equipo 'Real Cadrranvil' en el partido 0 - 4 Los Estrellaos F. C. Alineación oficial del equipo 'Los Estrellaos F. C. ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Cadrranvil Alineación oficial del equipo 'Real Cadrranvil' en el partido 0 - 5 Los Estrellaos F. C. Alineación oficial del equipo 'Los Estrellaos F. C. ' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Cadrranvil

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 11 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Cadrranvil sortien al contraatac. La falta llançada per Jorge Vedeja va sortir força alta sense massa perill.
  • 215 Minuto 12 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Miliano Mata va rebre molts aplaudiments. Al minut 12 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Cadrranvil van sortir al contraatac amb encert al minut 52, però Jorge Vedeja no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miliano Mata.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Vedeja de Cadrranvil es va guanyar la targeta groga merescudament.

Los Estrellaos F. C.

Goles Goles

  • 107 Minuto 18 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Estrellaos, gràcies a les conegudes canonades d'en Geert De Prez, va situar el 0 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Estrellaos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Georgiy Rogalskiy va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Achku Sadiki de Estrellaos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, Nenad Mićić va augmentar l'avantatge de Estrellaos a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 10 (Ocasión de falta): El Estrellaos va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 10 amb un llançament de falta perillós. En Brice Menougong però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Es duien 14 minuts de partit jugats quan Nenad Mićić va estar a punt de posar per davant a Estrellaos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Eduardo Cirarrueta va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Toni Hirvioja va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Eduardo Cirarrueta va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Georgiy Rogalskiy al minut 51, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 袁 (Yuan) 泉安 (Quanan) de Estrellaos es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.