Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Lurqa (777207) - Balboa Glories (1370568) » 670607581: T65/J13/VII

Liga 670607581 Información oficial sobre el partido 670607581 en Hattrick

10.04.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / VII.460 (38496)

Reikland Reavers Football Alineación oficial del equipo 'Reikland Reavers Football' en el partido 3 - 1 U.E Kusfollin Alineación oficial del equipo 'U.E Kusfollin' en el partido
0 - 1 Réginald Deneut (18')
Rubén Gorostidi (26') 1 - 1
José Manuel Casal (68') 2 - 1
José Hernando de Soro (88') 3 - 1
Reikland Reavers Football Alineación oficial del equipo 'Reikland Reavers Football' en el partido 3 - 1 U.E Kusfollin Alineación oficial del equipo 'U.E Kusfollin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Reikland Reavers Football Alineación oficial del equipo 'Reikland Reavers Football' en el partido 5 - 0 U.E Kusfollin Alineación oficial del equipo 'U.E Kusfollin' en el partido
Tiene mala suerte 4.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reikland Reavers Football

Goles Goles

  • 110 Minuto 26 (Gol de falta): L'empat per part de Reikland va arribar al minut 26 quan Rubén Gorostidi va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): El jugador José Manuel Casal de Reikland, després de 68 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): José Hernando de Soro va incrementar l'avantatge de Reikland amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 78 (Ocasión de penalti): Al minut 78 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Rubén Gorostidi, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Rubén Gorostidi, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Francisco Mazo Martínez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Calzón de Reikland amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

U.E Kusfollin

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Réginald Deneut que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Kusfollin.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Kusfollin va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jorge Comber, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, un refús desafortunat de Ibai Bagazgoitia, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Réginald Deneut no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 239 Minuto 80 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Rune Halmøy va marxar de Jordi Fraxanet en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Kusfollin van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Guerrero Bascuñana de Kusfollin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.