Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chupasangre C.F. (119191) - Racing de Sant Cugat (441155) » 670607410: T65/J13/VII

Liga 670607410 Información oficial sobre el partido 670607410 en Hattrick

10.04.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / VII.457 (38493)

Chupasangre C.F. Alineación oficial del equipo 'Chupasangre C.F.' en el partido 2 - 2 Los Quemeros Alineación oficial del equipo 'Los Quemeros' en el partido
Nemesio Casaldearriba (15') 1 - 0
1 - 1 Iñaki Ibarguren (30')
1 - 2 Lars Hermansen (50')
Jani Säynäjäkangas (61') 2 - 2
Chupasangre C.F. Alineación oficial del equipo 'Chupasangre C.F.' en el partido 2 - 2 Los Quemeros Alineación oficial del equipo 'Los Quemeros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Chupasangre C.F. Alineación oficial del equipo 'Chupasangre C.F.' en el partido 6 - 2 Los Quemeros Alineación oficial del equipo 'Los Quemeros' en el partido
Es un cenizo 6.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chupasangre C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 els aficionats van embogir quan en Nemesio Casaldearriba va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Chupasangre.
  • 110 Minuto 61 (Gol de falta): Una falta al minut 61 va proporcionar un lliure directe al Chupasangre. Jani Säynäjäkangas va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Emanuel Pfersdorf va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Chupasangre va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Michal Piškula va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fabrizio Zanetti.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Runar Haugen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Chupasangre va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 49 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Michal Piškula ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jesús Valiente Mariscal va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Fabrizio Zanetti va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Chupasangre Călin Iatan quasi marca al minut 76 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Runar Haugen l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Chupasangre va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Yoeri Pieters en un 1 contra 1 amb el porter Fabrizio Zanetti, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Michal Piškula va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Chupasangre se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Los Quemeros

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 en Iñaki Ibarguren va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): En Lars Hermansen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 50 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Quemeros van sortir al contraatac al minut 90, però Ariel Damian Drago va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Umberto Monchiero de Quemeros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.