Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The killer23 (797057) - ETISLICOS (777244) » 670607328: T65/J7/VII

Liga 670607328 Información oficial sobre el partido 670607328 en Hattrick

27.02.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / VII.456 (38492)

DarkBall F.C Alineación oficial del equipo 'DarkBall F.C' en el partido 2 - 3 Aston Jowson F.C. Alineación oficial del equipo 'Aston Jowson F.C.' en el partido
Josep Francesc Durà (11') 1 - 0
1 - 1 Carles Albert Sacristà (12')
1 - 2 Lucas Mariano Libonatti (47')
Josep Francesc Durà (68') 2 - 2
2 - 3 Atharratz Bargarai (79')
DarkBall F.C Alineación oficial del equipo 'DarkBall F.C' en el partido 2 - 3 Aston Jowson F.C. Alineación oficial del equipo 'Aston Jowson F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
DarkBall F.C Alineación oficial del equipo 'DarkBall F.C' en el partido 2 - 4 Aston Jowson F.C. Alineación oficial del equipo 'Aston Jowson F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,5 % 8,7 % 68,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DarkBall F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Passats 11 minuts, Josep Francesc Durà, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. DarkBall es posava per davant!
  • 112 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del DarkBall s'esgargamellaven dempeus per esperonar Josep Francesc Durà que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 68 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): DarkBall va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Josep Francesc Durà va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Viktor Ziarda va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nikolay Khalatov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): DarkBall enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 73 per blocar una centrada d'en Josep Francesc Durà va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de DarkBall.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Josep Francesc Durà va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 81, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Miguel Olmo Vélez hauria d'haver estat gol al minut 82 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Aston Jowson F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Tim Hertrampf va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de AJFC, Carles Albert Sacristà, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 47, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Lucas Mariano Libonatti es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): En Atharratz Bargarai donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 79 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Witold Brzoski va poder marcar per a AJFC en un servei de cantonada picat per en Laurenţiu Andraşoni quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.