Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS EMBAUCADORES FC (989654) - Real Imperio Caesar (796321) » 670604680: T65/J1/VII

Liga 670604680 Información oficial sobre el partido 670604680 en Hattrick

16.01.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / VII.409 (38445)

La Revoltosa C.F Alineación oficial del equipo 'La Revoltosa C.F' en el partido 1 - 5 Real Imperio Caesar Alineación oficial del equipo 'Real Imperio Caesar' en el partido
Abel Osorio Burgos (3') 1 - 0
1 - 1 Julio Desvalls (25')
1 - 2 Hilbert Ysbrandy (49')
1 - 3 Julio Desvalls (52')
1 - 4 Wilibrord Kampherbeek (67')
1 - 5 Hubert Saug (71')
La Revoltosa C.F Alineación oficial del equipo 'La Revoltosa C.F' en el partido 1 - 5 Real Imperio Caesar Alineación oficial del equipo 'Real Imperio Caesar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Revoltosa C.F Alineación oficial del equipo 'La Revoltosa C.F' en el partido 0 - 2 Real Imperio Caesar Alineación oficial del equipo 'Real Imperio Caesar' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Revoltosa C.F

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Abel Osorio Burgos, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 2 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Àngel Segrià va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 2, i va passar la pilota a Manolo Bayón, però aquest no va encertar a marcar.
  • 215 Minuto 7 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Àngel Segrià que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 205 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Revoltosa va estar a punt de marcar quan Sergio Camalva va fer una passada impressionant a Manolo Bayón, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En David Zumiza es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Camalva de Revoltosa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Imperio Caesar

Goles Goles

  • 164 Minuto 25 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Julio Desvalls marqués l'empat. Al minut 25 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 171 Minuto 49 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Hilbert Ysbrandy que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Imperio.
  • 184 Minuto 52 (Gol de penalti): Passaven 52 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Julio Desvalls va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al 67 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Imperio augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Wilibrord Kampherbeek es rifés el porter i marqués el 1 - 4.
  • 139 Minuto 71 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Hubert Saug van servir per superar a l'últim defensor, en Abel Osorio Burgos. Tot va acabar amb el 1 - 5 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Imperio cantant "Hubert Saug selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Marek Sośnierz quasi aconsegueix empatar per Imperio al minut 13, però David Traïd va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Imperio va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Wilibrord Kampherbeek, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hilbert Ysbrandy de Imperio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.