Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Seirutsa FC (1582912) - Casserres CF (1333401) » 670602126: T65/J7/VII

Liga 670602126 Información oficial sobre el partido 670602126 en Hattrick

27.02.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / VII.363 (38399)

F.C. TIKI TAKA Alineación oficial del equipo 'F.C. TIKI TAKA' en el partido 1 - 1 St. Johnstone Football Club Alineación oficial del equipo 'St. Johnstone Football Club' en el partido
Lázaro Jackson (29') 1 - 0
1 - 1 Fabian Heyck (41')
F.C. TIKI TAKA Alineación oficial del equipo 'F.C. TIKI TAKA' en el partido 1 - 1 St. Johnstone Football Club Alineación oficial del equipo 'St. Johnstone Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. TIKI TAKA Alineación oficial del equipo 'F.C. TIKI TAKA' en el partido 0 - 1 St. Johnstone Football Club Alineación oficial del equipo 'St. Johnstone Football Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,6 % 0,4 % 91,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. TIKI TAKA

Goles Goles

  • 140 Minuto 29 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el F.C. va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Lázaro Jackson aconseguint el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 25 (Ocasión de falta): En Alessandro Lorubbio va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Jardel Cassani va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

St. Johnstone Football Club

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Fabian Heyck, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Massimiliano Zappoli va entorpir al marcador d'en Lode Feytens per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 235 Minuto 36 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Antti Hiipakka, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guillaume Bernadou de Johnstone amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.