Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

os noimpotas (1367056) - San Roque de Lepe24 (1368084) » 670602056: T65/J3/VII

Liga 670602056 Información oficial sobre el partido 670602056 en Hattrick

30.01.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / VII.362 (38398)

os noimpotas Alineación oficial del equipo 'os noimpotas' en el partido 3 - 4 FC Balcagia Alineación oficial del equipo 'FC Balcagia' en el partido
0 - 1 Víctor Del Pino (4')
0 - 2 Haníbal Buján (18')
Jaime Equióiz (37') 1 - 2
Deunoro Ganderantz (48') 2 - 2
Deunoro Ganderantz (70') 3 - 2
3 - 3 Emanuel Vega Cárdenas (89')
3 - 4 Víctor Del Pino (89')
os noimpotas Alineación oficial del equipo 'os noimpotas' en el partido 3 - 4 FC Balcagia Alineación oficial del equipo 'FC Balcagia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
os noimpotas Alineación oficial del equipo 'os noimpotas' en el partido 3 - 1 FC Balcagia Alineación oficial del equipo 'FC Balcagia' en el partido
Tiene un resultado normal 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,2 % 0,6 % 10,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

os noimpotas

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 37 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de noimpotas. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Jaime Equióiz xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 119 Minuto 48 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip noimpotas va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Deunoro Ganderantz va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Deunoro Ganderantz va donar a noimpotas un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Franco Primavera va disposar d'una bona oportunitat al minut 36, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Deunoro Ganderantz va estar a punt de marcar al minut 41 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Casimiro Izmendi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): David Real de Asua una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Benchomo Ruiz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El noimpotas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Deunoro Ganderantz la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Deunoro Ganderantz de noimpotas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felix Meierich de noimpotas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC Balcagia

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 4, quan Víctor Del Pino va posar els visitants Balcagia per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 108 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 18, en Jordi Beringues la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Haníbal Buján que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 89 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Emanuel Vega Cárdenas.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 89, en Emanuel Vega Cárdenas del Balcagia va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Víctor Del Pino que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Després de 19 minuts, Víctor Del Pino va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Larbi Mondir va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 40 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Emanuel Vega Cárdenas al minut 40.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Txatxel Alpizkueta de Balcagia es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.