Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pequeñines team (1333652) - Coperfc (1421268) » 670600962: T65/J10/VII

Liga 670600962 Información oficial sobre el partido 670600962 en Hattrick

20.03.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / VII.342 (38378)

Gurdiels Alineación oficial del equipo 'Gurdiels' en el partido 0 - 2 Coperfc Alineación oficial del equipo 'Coperfc' en el partido
0 - 1 Alejandro Baldaquí (41')
0 - 2 Calixto Navarro (44')
Gurdiels Alineación oficial del equipo 'Gurdiels' en el partido 0 - 2 Coperfc Alineación oficial del equipo 'Coperfc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gurdiels Alineación oficial del equipo 'Gurdiels' en el partido 0 - 3 Coperfc Alineación oficial del equipo 'Coperfc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gurdiels

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Antonio Sollami va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Antonio Sollami va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Gurdiels que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Gurdiels va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Carlos Roa va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Antonio Chicharro va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 208 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Antonio Sollami de Gurdiels va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Rafael Abaurrea que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Rafael Abaurrea no oblidarà el que li va passar durant el minut 84. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Carlos Vallejo de Gurdiels va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Sollami de Gurdiels es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

Coperfc

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 41, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alejandro Baldaquí es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 139 Minuto 44 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Calixto Navarro! Un inimaginable dribbling sobre Sergio Vázquez va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 2 per a Coperfc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Alfonso Valdecañas de Coperfc, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 287 Minuto 43 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Manuel Juárez ja els havia advertit que el porter contrari, en Eusebio Lekerikaonaindia, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Luis Tarazona al minut 44, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 280 Minuto 51 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 51 per Juan Macedonio va anar a parar a la creueta.
  • 287 Minuto 54 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Coperfc tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Moisés Portilla ho va intentar al minut 54 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Juan Macedonio quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alejandro Belda, però la pilota va topar amb el travesser.