Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gggguuuuuu (1338617) - Lump F.C. (1372770) » 670600012: T65/J11/VII

Liga 670600012 Información oficial sobre el partido 670600012 en Hattrick

27.03.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / VII.325 (38361)

Goats Balompie Alineación oficial del equipo 'Goats Balompie' en el partido 2 - 2 loloclub Alineación oficial del equipo 'loloclub' en el partido
0 - 1 Gonzalo Contamina (4')
Max Hammersley (23') 1 - 1
Stephan Flodin (36') 2 - 1
2 - 2 Raúl Clusa (39')
Goats Balompie Alineación oficial del equipo 'Goats Balompie' en el partido 2 - 2 loloclub Alineación oficial del equipo 'loloclub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Goats Balompie Alineación oficial del equipo 'Goats Balompie' en el partido 2 - 1 loloclub Alineación oficial del equipo 'loloclub' en el partido
Tiene un resultado normal 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Goats Balompie

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Max Hammersley va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Balompie empatava el partit, 1 a 1, al minut 23.
  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Francisco Lalanda va treure un córner llarg cap al segon pal que en Stephan Flodin, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Balompie va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cálico Martínez Sánchez va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Balompie va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gregor Kastl ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Balompie va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Ignacio Engarán va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Galdric Miarons.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Balompie va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Franck Wurmb en un 1 contra 1 amb el porter Galdric Miarons, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emil Simeonov de Balompie va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

loloclub

Goles Goles

  • 106 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Gonzalo Contamina va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 4, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del loloclub, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 108 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Conrad Flors és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Raúl Clusa perquè aconseguís el 2 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip loloclub Sorin Sturzu quasi marca al minut 89 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Víctor Lozano García l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Conrad Flors.