Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trambolikos FC (775111) - Los cracks de la barra (490379) » 670597886: T65/J12/VII

Liga 670597886 Información oficial sobre el partido 670597886 en Hattrick

03.04.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / VII.287 (38323)

Trambolikos FC Alineación oficial del equipo 'Trambolikos FC' en el partido 3 - 0 Mikeltxuceltista Alineación oficial del equipo 'Mikeltxuceltista' en el partido
Carlos Zuriano (33') 1 - 0
Guillermo Puerto (38') 2 - 0
Sergio López de Madrid (71') 3 - 0
Trambolikos FC Alineación oficial del equipo 'Trambolikos FC' en el partido 3 - 0 Mikeltxuceltista Alineación oficial del equipo 'Mikeltxuceltista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Trambolikos FC Alineación oficial del equipo 'Trambolikos FC' en el partido 5 - 0 Mikeltxuceltista Alineación oficial del equipo 'Mikeltxuceltista' en el partido
Tiene mala suerte 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trambolikos FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Carlos Zuriano de Trambolikos aconseguir un gol al minut 33 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Guillermo Puerto, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Trambolikos a 3 - 0. Sergio López de Madrid va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 11 (Ocasión de penalti): Trambolikos va gaudir d'un penal a favor al minut 11, però el jugador Juan Damián Sánchez va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Óscar Cacos.
  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 17 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Juan Damián Sánchez va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Antonio Mur era fer passades de llarga distància. Al minut 34 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Till Cutis però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Juan Damián Sánchez, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Juan Damián Sánchez es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Trambolikos ho intentava per la dreta per mitjà de Till Cutis, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guillermo Puerto de Trambolikos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jano Ramírez de Trambolikos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Mikeltxuceltista

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 59, quan un error defensiu va deixar Songoku Amboage completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jaime Manrique de Mikeltxuceltista va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.