Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Field Warriors 2 (1414737) - Atletico Caserio (313580) » 670595890: T65/J3/VII

Liga 670595890 Información oficial sobre el partido 670595890 en Hattrick

30.01.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / VII.252 (38288)

godomax 2 f.c. Alineación oficial del equipo 'godomax 2 f.c.' en el partido 0 - 1 MercenariosFC Alineación oficial del equipo 'MercenariosFC' en el partido
0 - 1 Julio Sahuquillo (72')
godomax 2 f.c. Alineación oficial del equipo 'godomax 2 f.c.' en el partido 0 - 1 MercenariosFC Alineación oficial del equipo 'MercenariosFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
godomax 2 f.c. Alineación oficial del equipo 'godomax 2 f.c.' en el partido 2 - 1 MercenariosFC Alineación oficial del equipo 'MercenariosFC' en el partido
Tiene mala suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,1 % 1,4 % 13,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

godomax 2 f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Salvador González-Cavada va fer al minut 5 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jordi Tresserra, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Salvador González-Cavada, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip godomax Juan Jaén quasi marca al minut 26 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Fernando Briñas l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): godomax va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Francisco Folgado va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jesús Velaz de Cabrera va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Felix Xuriorena de godomax va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 78, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Salvador González-Cavada de godomax va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Jesús Velaz de Cabrera de godomax va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

MercenariosFC

Goles Goles

  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Julio Sahuquillo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a MercenariosFC.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Ínigo Roldán, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 24 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): MercenariosFC va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Raúl Cariello va desviar el xut final de Diego Porcel després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Ernesto Romero va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Ignacio Monje va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adán Cocote de MercenariosFC es va emportar una amonestació al minut 11 per provocar un rival.