Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gambiteros (1599032) - Manda Chover CF (117808) » 670594841: T65/J7/VII

Liga 670594841 Información oficial sobre el partido 670594841 en Hattrick

27.02.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / VII.233 (38269)

CD.Cieza Alineación oficial del equipo 'CD.Cieza' en el partido 2 - 2 Manda Chover CF Alineación oficial del equipo 'Manda Chover CF' en el partido
0 - 1 Miguel Zarpas (30')
方 (Fang) 恩亮 (Enliang) (71') 1 - 1
Adrián Alas (78') 2 - 1
2 - 2 Liviu Zlăvog (82')
CD.Cieza Alineación oficial del equipo 'CD.Cieza' en el partido 2 - 2 Manda Chover CF Alineación oficial del equipo 'Manda Chover CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CD.Cieza Alineación oficial del equipo 'CD.Cieza' en el partido 4 - 0 Manda Chover CF Alineación oficial del equipo 'Manda Chover CF' en el partido
Tiene mala suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD.Cieza

Goles Goles

  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Juan Álvarez Cabanilla va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de CD.Cieza, 方 (Fang) 恩亮 (Enliang), que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els seguidors del CD.Cieza contenien la respiració mentre en Adrián Alas s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Óscar Miranda va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Farin Kriesche va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 21 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Alojzy Wojtiuk va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alojzy Wojtiuk! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Juan Álvarez Cabanilla va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CD.Cieza se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El CD.Cieza va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Adrián Alas la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Peter Lehner va estar a punt de marcar al minut 69 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): CD.Cieza va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Raúl Sevilla en un 1 contra 1 amb el porter Farin Kriesche, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Manda Chover CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Miguel Zarpas va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): En Antoni Isant va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Liviu Zlăvog la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 2 al marcador.