Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fuentealbilla (795899) - Asron Fc (315034) » 670594656: T65/J2/VII

Liga 670594656 Información oficial sobre el partido 670594656 en Hattrick

23.01.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / VII.230 (38266)

Spartak Karbunco Alineación oficial del equipo 'Spartak Karbunco' en el partido 2 - 1 Galaxy Angels Alineación oficial del equipo 'Galaxy Angels' en el partido
1 - 0 Tino de Luelmo (8')
1 - 1 Quirze Puighibet (23')
Wajdi Mougou (82') 2 - 1
Spartak Karbunco Alineación oficial del equipo 'Spartak Karbunco' en el partido 2 - 1 Galaxy Angels Alineación oficial del equipo 'Galaxy Angels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spartak Karbunco Alineación oficial del equipo 'Spartak Karbunco' en el partido 2 - 0 Galaxy Angels Alineación oficial del equipo 'Galaxy Angels' en el partido
Tiene un resultado normal 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartak Karbunco

Goles Goles

  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Wajdi Mougou, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Karbunco se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gonzalo Ron va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Óscar García de Castillo de Karbunco va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Karbunco va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sergio Ordóñez en un 1 contra 1 amb el porter Héctor Gómez Dávila, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jorge Zuriano per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Héctor Gómez Dávila va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Galaxy Angels

Goles Goles

  • 125 Minuto 8 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 0 el va marcar Tino de Luelmo a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): El jugador Quirze Puighibet de Galaxy es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Marcos Cebollada va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.