Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dragon Ball Renew (1433543) - Vallsdetorroella (1458404) » 670593222: T65/J8/VII

Liga 670593222 Información oficial sobre el partido 670593222 en Hattrick

06.03.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / VII.204 (38240)

Atlético Navaluenga Alineación oficial del equipo 'Atlético Navaluenga' en el partido 3 - 1 F.C Werewolves Alineación oficial del equipo 'F.C Werewolves' en el partido
Ganeroitz Koskorrotza (26') 1 - 0
1 - 1 Nicu Hubate (28')
Cătălin Stan (32') 2 - 1
Cecilio Mora (80') 3 - 1
Atlético Navaluenga Alineación oficial del equipo 'Atlético Navaluenga' en el partido 3 - 1 F.C Werewolves Alineación oficial del equipo 'F.C Werewolves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlético Navaluenga Alineación oficial del equipo 'Atlético Navaluenga' en el partido 4 - 0 F.C Werewolves Alineación oficial del equipo 'F.C Werewolves' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Navaluenga

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Ganeroitz Koskorrotza va donar a Navaluenga un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Navaluenga eren letals, i Cătălin Stan va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.
  • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 80 minuts de joc, Cecilio Mora, corrent com un esperitat, superà primer Roberto Espicia per velocitat, i després el porter posant el 3 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Navaluenga va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 11 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Valeriano Bajo Fernández ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Miguel Conde va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Pedro Delgado va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 208 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Valeriano Bajo Fernández de Navaluenga va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Cecilio Mora que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Valeriano Bajo Fernández una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Pedro Delgado va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En David Miguel Conde es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Cecilio Mora va estar a punt de sentenciar el partit al minut 87, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Miguel Conde de Navaluenga la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Menéndez.

F.C Werewolves

Goles Goles

  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): El jugador visitant Nicu Hubate va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 28 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Federico Tavola va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 31. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 263 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Josep Salvador va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Teodor Dankov quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ernest Parramont de Werewolves va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.