Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los piedraseca (1458470) - AD Malansangre (438372) » 670593111: T65/J8/VII

Liga 670593111 Información oficial sobre el partido 670593111 en Hattrick

06.03.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / VII.202 (38238)

Belianes F.C Alineación oficial del equipo 'Belianes F.C' en el partido 0 - 0 FC Toyeito Alineación oficial del equipo 'FC Toyeito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Belianes F.C Alineación oficial del equipo 'Belianes F.C' en el partido 2 - 1 FC Toyeito Alineación oficial del equipo 'FC Toyeito' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,2 % 21,5 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Belianes F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Belianes van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gonzalo Luchoro va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 289 Minuto 47 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Juan Vázquez Chavarri va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Óscar Hervás el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en José Elies Junior! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kurt Malmbom de Belianes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Elies Junior de Belianes es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.

FC Toyeito

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 10 (Ocasión de falta): Valentín Pecina va xutar magistralment una falta al minut 10 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Óscar Hervás va estar a punt de posar per davant a Toyeito amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alejandro Hilera va impedir un gol cantat.
  • 206 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 31, tothom va saber perquè en Ariel Klara era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 274 Minuto 53 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Valentín Pecina que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Óscar Hervás de Toyeito amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.