Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic F.C. (990308) - Herencia Fc (989337) » 670592735: T65/J12/VII

Liga 670592735 Información oficial sobre el partido 670592735 en Hattrick

03.04.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / VII.195 (38231)

Santorcaz F.C Alineación oficial del equipo 'Santorcaz F.C' en el partido 0 - 1 chichilila Alineación oficial del equipo 'chichilila' en el partido
0 - 1 José María García (74')
Santorcaz F.C Alineación oficial del equipo 'Santorcaz F.C' en el partido 0 - 1 chichilila Alineación oficial del equipo 'chichilila' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Santorcaz F.C Alineación oficial del equipo 'Santorcaz F.C' en el partido 2 - 2 chichilila Alineación oficial del equipo 'chichilila' en el partido
Tiene mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,5 % 37,3 % 32,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santorcaz F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ovidi Condom! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Santorcaz per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Ovidi Condom va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ovidi Condom va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Santorcaz va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Diego Vas-Fillado ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Santorcaz enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Uztail Letona de Santorcaz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

chichilila

Goles Goles

  • 174 Minuto 74 (Gol de penalti): En José María García va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 74. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): chichilila va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Diego Almeyda va desviar el xut final de Joan Jordi Naudí després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): Joan Jordi Naudí quasi marca en una jugada assajada de córner que Jaume Fuster havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Carlos Foguet de chichilila, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 73, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Joan Jordi Naudí es va quedar sol davant del porter, al minut 77. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Emilian Hădărig, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 85 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. chichilila va quedar sense poder incrementar el seu marcador.