Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Clube Atlético Padaria do Povo (310565) - Mariola F.C. (994228) » 670591881: T65/J9/VII

Liga 670591881 Información oficial sobre el partido 670591881 en Hattrick

13.03.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / VII.180 (38216)

Clube Atlético Padaria do Povo Alineación oficial del equipo 'Clube Atlético Padaria do Povo' en el partido 3 - 0 Mariola F.C. Alineación oficial del equipo 'Mariola F.C.' en el partido
Miguel Zapata (36') 1 - 0
Filogonio Fra (40') 2 - 0
Ignacio Rico Reyes (41') 3 - 0
Clube Atlético Padaria do Povo Alineación oficial del equipo 'Clube Atlético Padaria do Povo' en el partido 3 - 0 Mariola F.C. Alineación oficial del equipo 'Mariola F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Clube Atlético Padaria do Povo Alineación oficial del equipo 'Clube Atlético Padaria do Povo' en el partido 2 - 0 Mariola F.C. Alineación oficial del equipo 'Mariola F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Clube Atlético Padaria do Povo

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): En Carlos Puig Martin entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Atlético, un peu providencial d'en Miguel Zapata va situar el 1-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Filogonio Fra, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Atlético.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Atlético pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ignacio Rico Reyes va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 26 (Ocasión de penalti): Al minut 26, Atlético va disposar d'un penal a favor, però el xut de Ignacio Rico Reyes va ser aturat per Andrea Ciuffa.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Ignacio Rico Reyes del Atlético ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Ignacio Rico Reyes gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Andrea Ciuffa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mahdi Ouzzif per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Andrea Ciuffa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Guillermo Valdés. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Mariola F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): José Puzzo va xutar magistralment una falta al minut 11 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Stefano Sali no va ser aprofitada per en José Puzzo que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mariola va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José Puzzo va sortir per sobre el travesser.
  • 251 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Ginés Sanz va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Jesús Ozores no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mariola, l'equip va recuperar la pilota al minut 60 i va contraatacar. En José Puzzo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 86 (Ocasión de contra de falta): Mariola van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 86 que va acabar amb una falta; el xut posterior de José Puzzo no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gioacchino Pittoni de Mariola la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.