Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Heavens Xl (794974) - Oña del lirio (1600077) » 670591636: T65/J3/VII

Liga 670591636 Información oficial sobre el partido 670591636 en Hattrick

30.01.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / VII.176 (38212)

Heavens Xl Alineación oficial del equipo 'Heavens Xl' en el partido 5 - 1 BRFC. Alineación oficial del equipo 'BRFC.' en el partido
Laskain Mujika (25') 1 - 0
Ramon Valls (34') 2 - 0
Sothear Chak (35') 3 - 0
José Cabello Fernández (38') 4 - 0
Laskain Mujika (47') 5 - 0
5 - 1 Pedro Escalzo (51')
Heavens Xl Alineación oficial del equipo 'Heavens Xl' en el partido 5 - 1 BRFC. Alineación oficial del equipo 'BRFC.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Heavens Xl Alineación oficial del equipo 'Heavens Xl' en el partido 5 - 0 BRFC. Alineación oficial del equipo 'BRFC.' en el partido
Tiene un resultado normal 5.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heavens Xl

Goles Goles

  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): José Cabello Fernández va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Laskain Mujika, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Heavens va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ramon Valls progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Heavens va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Sothear Chak va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Laskain Mujika va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Heavens, José Cabello Fernández, que va marcar, sense saber com, el 4 - 0.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Laskain Mujika va incrementar l'avantatge de Heavens amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Fortún Ballester gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rodrigo Valdés va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En José Cabello Fernández, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Ramon Valls, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Laskain Mujika de Heavens amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Al minut 42, Mihai Gava de Heavens va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

BRFC.

Goles Goles

  • 151 Minuto 51 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 51, el jugador visitant Pedro Escalzo va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 7, quan en Luis Escrig va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Brendan Mullins per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 33, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 254 Minuto 63 (Ocasión de penalti): Al minut 63 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de BRFC., però Noah Córdova no va aconseguir transformar-lo en gol.
  • 290 Minuto 63 (Ocasión de falta): En Pedro Escalzo va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, César Guerbillano de BRFC. es va guanyar la targeta groga merescudament.